DOLAR 32,4783
EURO 34,9501
ALTIN 2436,802
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO’da turizm projeleri görüşüldü

tha – Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği tarafından organize edilen Trabzon Sağlık ve Spor Turizmi Çalıştayına katılmak üzere Trabzon’a gelen bakanlık yetkilileri ve turizm acenteleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren heyette, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Alperen Çakmak, Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı ve Global Sağlık Turizmi Derneği Onursal Başkanı Emin Çakmak, DOKASAT Başkanı Mustafa Yılmaz ile özellikle sağlık turizmiyle ilgilenen acente temsilcileri yer aldı.

Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon’un sporda ve sağlıkta bölgesinin ve Türkiye’nin en önemli merkezlerinden biri olduğunu belirterek, turizm konusunda yaptıkları ve planladıkları çalışmaları anlattı. Başkan Hacısalihoğlu ayrıca yeni projeler konusunda her türlü işbirliğine açık olduklarını da vurguladı. Emin Çakmak, sağlık turizmi başta olmak üzere her türlü projeye destek verebileceklerini vurguladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.