DOLAR 32,5621
EURO 34,9878
ALTIN 2451,417
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO üyesi firmalara KOBİGEL destekleri anlatıldı

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen toplantıda, oda üyesi firmalara KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında bilgilendirmede bulunuldu, soruları yanıtlandı.

Bilgilendirme toplantısının açılışında konuşan TTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, bu tür eğitimlerin çok kıymetli olduğunu ifade ederek katılan firmalara teşekkür etti. Kazaz, bu tür desteklerinden yararlanmak için firmaların oda üyesi danışman firmalardan ve TTSO’nun ilgili birimlerinden her zaman destek alabileceğini de vurguladı.

KOSGEB Trabzon İl Müdürü Muhammet Mustafa Kurt ise 2022 yılında daha çok pandeminin etkilerini giderecek destek programları uygulandığını ifade ederek, “100 milyon liranın üzerinde bir bütçe destekler yoluyla Trabzon’a aktarıldı. KOBİ Gelişim Destek Programı çağrısında da ciddi bir bütçeyi aktarmak istiyoruz. Son iki yılda bu çağrıda daha çok dijitalleşme konuları ele alınmıştı. Şimdi yazılımcı ve imalatçı firmalarımızı da ilgilendiriyor. Geniş kitlelere hitap edebilecek konular. Muhakkak bu konularda yapısal dönüşüm ve iyileştirme yapmak isteyen işletmelerimiz mevcuttur. Bu programa başvuru sayısının da yüksek olacağını tahmin ediyorum” dedi. Toplantıda daha sonra KOBİ Uzmanı Kürşat Mazlum tarafından KOBİGEL çağrısı hakkında bilgilendirmede bulunuldu ve katılımcıların soruları yanıtlandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.