DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TRABZON’UN SAKLI DEĞERİ (Fikri Usta)

Değer yargısı, ölçü ile şekil bulduğunda iyi sonuçlar verir hiç kuşkusuz.
Yaşamın içinde, her ortamı kendine has özelliklerle oluşum sağlayan pek az insanla muattap oluruz.
Birçoğu bu hususiyeti kalbi vücut ederek,kendi değerlendirmelerle yol alırken, karşılıksız ön yargısız bu hususiyete sahip olmak her bünyeye dahil olmaz bence.
Trabzon’da,bu yüksek hususiyeti, menfaat dışı görerek icra eyleyen Fikri Usta,ilimizin saygı duyacağı özellikleri içersinde yerini almıştır.
Tanıma onurunu yaşadığım,elli yıldır yakından görüştüğüm değerli büyüğümüzün, ilimizdeki bürokrat hayatı özellikli yaşam kalitesiyle aynı çizgide olması dolayısıyla, emeklilik sonrası da bu artıları beraberinde götürmüştür.
Sosyal güvenlik kurumu çatısı dahilindeki idarecilik hayatı, emeklilikle sonuçlanması ile, Sürmene ilçe Belediye Başkanlığı dönemi,birikimleri kurumsal olarak aktarmada gösterdiği özellik ile STK larda aranan değer olarak daima ön saflarda yer etmiştir.
Bu ölçülere ışık olan,sevgi ve saygı dolu aile ortamında,onurlu bir aile reisinin, evlatlarına verebileceği tüm hususiyeti barındırıyor olması, bu konuda Usta ailesinden tam not almıştır. Bir süre önce vefat eden Köprübaşı ilçesinin önemli simalarından Aslan Aksoy’unda dünürü olan Fikri Usta özellikli bir kişidir.

Hayatın gizemi içersinde, oluşan ve oluşacak özellikleri daima,kendi yüksek iradesi ile çözüme kavuşturan değerli dost insan, Fikri Usta ağabeye sağlıklı yaşam diliyorum.

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.