DOLAR 32,5833
EURO 34,839
ALTIN 2510,309
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzonlu Sporcu Busenaz Sürmeneli

Yıldız ve Genç Kızlar Boks Şampiyonasında dünya Şampiyonluğunu kazanan Trabzonlu Sporcu Busenaz Sürmeneli antrenörü Cahit Süme ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. TTSO’nun altın madalya ile ödüllendirdiği dünya şampiyonu başarılı sporcu ziyarette olimpiyat şampiyonluğu sözü verdi.

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu Tayvan’ın Taipei kentinde rakibi Çinli Lu Zhang’ı yenerek 75 kiloda şampiyonluğu kazanan Busenaz Sürmeneli’nin Trabzon’un tanıtımına büyük katkı verdiğini söyledi. Başkan Hacısalihoğlu manevi değeri büyük olan bu başarının gelmesinde disiplinli çalışmanın yanı sıra Busenaz’ın bu spora kendini adamasının takdire şayan olduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, “Bundan sonra da başarılarının devamını bekliyoruz. Bir sistem oturttunuz ve bütün arzumuz bu doğrultuda sizlerin başarılı olmasıdır. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızdayız.” dedi.

Antrenör Cahit Süme kazandıkları başarıların ardından duygularını insanlarla paylaşmak istediklerini belirterek, “İnşallah olimpiyat madalyasını aldığımız zamanda bu başarıyı herkesle paylaşacağız.” şeklinde konuştu. 2020 yılında yapılacak olimpiyatlara kadar önümüzdeki 18 yaş üstü Avrupa ve Dünya büyükler yarışmalarına katılacaklarını kaydeden Süme “Bizi bugünlerde destekleyenleri ve yanımızda olanları unutmayacağız.” şeklinde konuştu.Başkan Hacısalihoğlu Antrenör Cahit Süme’ye plaket takdim ederken dünya şampiyonu Busenaz Sürmeneliye de altın armağan etti. Ödül töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Avcı ve Genel sekreter Hakan Gürhan’da katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.