DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’da yazlık sinema devam ediyor

tha – Trabzon’da yazlık sinema devam ediyor!

Trabzon’da Zağnos Vadisi, Atatürk Alanı ve Araklı’da bugün, Yomra’da yarın yazlık sinema var

Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST) tüm hızıyla devam ediyor. 16-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen festival kapsamında bugün Zağnos Vadisi, Atatürk Alanı ve Araklı’da, yarın ise Yomra’da yazlık sinema gösterime girecek.

ZAĞNOS’TA TATLIM TATLIM

TUFFEST, kapsamında bu akşam Zağnos Vadisi’nde Tatlım Tatlım filmi gösterime girecek. Başrollerini  Gupse Özay, Büşra Pekin’in oynadığı ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın filmi Tatlım Tatlım saat 20.00’da halka ücretsiz olarak gösterilecektir.

ATATÜRK ALANI’NDA ERTUĞRUL

Atatürk Alanı’nda bu akşam seyirciye Ertuğrul filmi sunulacak. Başrollerini Masaaki Uchino, Kenan Ece’nin oynadığı ve yönetmen Mitsutoshi Tanaka’nın filmi Ertuğrul 1890 saat 21.00’da halka ücretsiz olarak gösterilecektir.

ARAKLI’DA UZUN HİKAYE

Trabzon’un Araklı ilçesinde TUFFEST kapsamında bu akşam başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Tuğçe Kazaz oynadığı ve yönetmen Osman Sınav’ın filmi Uzun Hikaye saat 20.00’da halka gösterilecektir.

YOMRA’DA NADİDE HAYAT

Trabzon’un Yomra ilçesinde Trabzon Uluslararası Film Festivali kapsamında bu akşam başrollerini Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler’in oynadığı ve yönetmen Çağan Irmak’ın filmi Nadide Hayat saat 20.00’da halka gösterilecektir.

FORUM’DA SERGİ VAR

Trabzon Forum AVM’de yarın fotoğraf sergisi gerçekleşecektir. Saat 17.00’da Trabzonlu İbrahim Enez’in Yağlı Boya Türk Sineması Film Afişleri Sergisi olacaktır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.