DOLAR 32,339
EURO 35,1163
ALTIN 2238,167
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’da Cadde Ve Sokaklar Gece Gündüz Temizleniyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele sürecinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına ilk günden itibaren hassasiyetle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin ana arterleri ile ilçelerin cadde ve sokaklarında gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokakların yıkanması işlemlerini hızlandırdı. Ekipler program dahilinde yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda şehrin ana arterleri, cadde ve sokakları ile kaldırımlarında köpüklü yıkama ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca ilçelerde bulunan hastaneler, Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü binaları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının çevresini de yıkayarak steril hale getirdi. Çalışmalar kapsamında Beşirli yürüyüş yolunda her gün mekanik temizleme yapılıyor.

TEDBİRLERİMİZ DEVAM EDECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsle mücadele noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak cadde, sokak ve kaldırımlarda yoğun temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. İnsan sağlığını ciddi şekilde tehdit eden koronavirüsle ilgili Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun talimatlarıyla merkez ve ilçelerdeki tüm caddelerimizi ve sokaklarımızı titizlikle temizliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm alanlarda üst düzey tedbirler almaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.