DOLAR 32,5908
EURO 35,0376
ALTIN 2459,509
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, ‘26 Ocak Gümrük Günü’ Dolayısıyla Doğu Karadeniz Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdür Vekili Çetin Hıdımoğlu Ve Beraberindekileri Makamında Kabul Etti

Gümrük Kapılarımızın Modernizasyonu, Hizmet Anlayışının Değişmesi Gibi Konularda Önemli Mesafeler Alındı

Gümrük konusunun devletin en önemli çalışma alanlarından birisi olduğunu ifade eden Vali Öz, “Bu günler; hem mesleki dayanışma, hem de mesleğin çalışma şartları, gelecekle ilgili projelerin değerlendirilmesi açısından önemli günlerdir. Gümrük; devletlerin kendini koruma ve vatandaşların hak ve menfaatlerini güvence altına almak amacıyla kurduğu bir mekanizmadır. Yüzyıllar boyu bu alanda önemli mücadeleler verilmiştir.

Gümrük ve vergi, devletlerin hakimiyetiyle ilgili konulardır. İnsanların sağlığının korunması, her türlü kaçakçılığın önlenmesi gibi pek çok alanda önemli çalışmalar yapılıyor. Bu alan her türlü istismara ve suistimale açık bir alandır. Ancak son yıllarda gümrük kapılarımızın modernizasyonu, hizmet anlayışının değişmesi, zihniyet dönüşümü gibi konularda önemli mesafeler alındı. Bu güzel çalışmaları bölgemizde ve ilimizde de hissediyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün gümrük teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Vekili Çetin Hıdımoğlu, kabulden dolayı Vali Öz’e teşekkür ederek, gümrük teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.