DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2727,447
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Devlet Tiyatrosu 2015-2016 Sezonunun İlk Oyunu Olan ‘Ziyaretçi’ Seyirciyle Buluştu

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü görevine atanan Uğur Keleş’i makamında kabul etti. Tiyatro sezonunun açılması nedeniyle Vali Öz’ü ziyaret eden Keleş, Öz’ü ‘Ziyaretçi’ adlı tiyatro oyununun prömiyerine davet etti.

‘Ziyaretçi’ adlı oyunu izleyen Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, “Barışa ihtiyacımız olduğu bu dönemde her türlü şiddete, her türlü savaya karşı barış mesajları veren güzel bir oyun izledik. Bir kültür-sanat şehri olan ilimizde böyle bir oyunu sahneleyen başta yönetmenine, yazarına, oyuncularına ve oyunda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum” dedi. Vali Öz, gösterimin sonunda Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş’e çiçek verirken, oyuncuları da tek tek tebrik etti.

Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı, Uğur Keleş’in yönettiği Ziyaretçi adlı oyunda Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Banu Manioğlu Duygu Dökgöz Yavuz Topçuoğlu ve mezun sanatçılardan Ahmet Uzuner, Selin Poyraz, Burak Fındıkçı ve Mahir Elvan rol alıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.