DOLAR 32,5339
EURO 34,942
ALTIN 2439,469
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Büyükşehir Belediyesine Bir Ödül Daha

tha  – Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kültür sanat dergisi ‘T DERGİ’, Ankara’da düzenlenen Kültür Sanat Kongresi’nde ‘Yılın En İyi Kültür Sanat Yayıncılığı’ ödülüne layık görüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ödülü Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin elinden aldı.

Ankara’da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Kültür ve Sanat Kongresi’nde kültür-sanat alanında başarılı çalışmalar yapan belediyeler ödüllendirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okuyucuları tarafından büyük ilgi gören T DERGİ ile ‘Yılın En İyi Kültür Sanat Yayıncılığı’ ödülüne layık görüldü.

Kongreye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ödülü, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki takdim etti.

EMEĞİ GEÇEN YAZARLARA İTHAF ETTİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan T DERGİ’nin ödüle layık görülmesi nedeniyle memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Kültür sanata verdiğimiz önemin bir parçası olarak geçtiğimiz yıl okurlarımızla buluşturduğumuz T Dergi, Trabzon’a büyük bir heyecan getirdi. Tamamıyla bir kültür sanat dergisi olarak yayın hayatını sürdüren T DERGİ’ye olan ilginin her geçen gün artması bizleri de memnun etmektedir. Trabzon’un kültür-sanat alanında önemli bir boşluğu dolduran ve 4’üncü sayısı çıkmak üzere olan dergimiz, Ankara’da düzenlenen Kültür Sanat Kongresi’nde ‘Yılın En İyi Kültür Sanat Yayıncılığı’ ödülüne layık görüldü. Ödülü, kıymetli kalemleriyle kültür birikimimizi ortaya çıkaran tüm yazarlarımıza ithaf ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.