DOLAR 32,5239
EURO 34,8405
ALTIN 2488,692
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Protokol Yürütme Kurulu Üyeleri Netleşti

tha – Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan, mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü’nün ilk yürütme kurulu toplantısı TTSO’da gerçekleştirildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu amaçlarının mesleki eğitim alan öğrencilerin piyasada talep gören niteliklere göre yetişmeleri, istihdama katılmaları veya girişimci olmaları olduğunu söyledi.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı ve TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt’un katıldığı toplantıda Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yönetimini sürdürecek olan Protokol Yürütme Kurulu da belirlendi.

Buna göre Protokol Yürütme Kurulu (PYK) Başkanlığı’na TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu getirilirken, PYK üyeleri de Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Lütfiye Kul olarak belirlendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.