DOLAR 32,3148
EURO 35,1061
ALTIN 2292,306
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Ortahisar Belediyesinin Performans Programı oybirliğiyle kabul edildi

Ortahisar Belediye Meclisi, bu haftaki son meclis toplantısında 2016 Yılı Performans Programını ve Gelir Tarifesi’ni oybirliğiyle kabul etti. Ortahisar Belediyesi’nin 2016 yılındaki yatırım, proje ve faaliyetlerini içeren programların yer aldığı performans programı belediye meclisinde müzakeresinin ardından kabul edildi. Performans programında Ortahisar Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin yapmayı planladıkları her türlü proje, faaliyetlere harcanacak tahmini bütçeler yer alıyor.

Bu kapsamda müdürlükler 2016 yılı içinde yapacakları proje ve faaliyetleri ve bunların yaklaşık maliyetlerini Belediye Meclisi’ne sundular. Meclis üyelerinin maddeler üzerinde görüş ve önerilerini açıklamasının ardından Performans Programı AK Partili, CHP’li ve MHP’li üyelerin oybirliğiyle kabul edildi. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 2015 yılı Performans Programı ve Gelir Tarifesi’nin oybirliğiyle kabul edilmesi üzerine meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Ortahisar Belediyesi’nin 2016 Yılı Performans Programı ve Gelir Tarifesi hayırlı olsun. Bu program belediyemizin kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak hizmetlerini sürdürmesi bakımından önem taşıyor. İlerleyen süreçte yeni ihtiyaç ve projeler ihdas edilirse bunları da meclis gündemine alarak şehrimize kazandıracağız. Ben programın hazırlanmasında emeği geçen bütün birim müdürlerimize ve meclis üyelerimize bir kez daha çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.