DOLAR 32,5101
EURO 34,6029
ALTIN 2448,181
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

OneTrabzon’da 7. dönem ödülleri sahiplerini buldu

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın, kentin tanıtımına katkıda bulunmak için Instagram’da oluşturduğu OneTrabzon hesabı ilgi görüyor. Paylaşılan fotoğraf sayısı 14 bine yaklaşan OneTrabzon’da fotoğraf paylaşanlar arasında yapılan değerlendirmede ödüle layık görülenlere de hediyeleri verilmeye devam ediliyor.

  1. DÖNEM ÖDÜLLERİ VERİLDİ

TTSO tarafından Trabzon’un sosyal medya yoluyla daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla İnstagram’da OneTrabzon etiketiyle fotoğraf paylaşanların ödüllendirilmesine devam edildi. En fazla fotoğraf paylaşan ve beğeni alanlar arasından yapılan değerlendirmede, 7’inci dönem ödüllerini kazanan Ertuğrul Baştan, Ümit Şahin ve Metin İnan’a ödülleri, TTSO Mayıs  ayı meclis toplantısında Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Başkan M. Suat Hacısalihoğlu tarafından verildi.

YARIŞMA SÜRÜYOR

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, en fazla fotoğraf gönderen ve beğeni alan fotoğrafların üçer aylık dönemler halinde değerlendirilmesine devam edileceğini belirterek, “Trabzon’un dünyada daha fazla tanınır hale getirilmesi için açtığımız OneTrabzon hesabından herkesi fotoğraf paylaşmaya davet ediyoruz. Yapılacak değerlendirmeler sonucu ödüllerimizi vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Meclis Başkanı M. Şadan Eren ise, ödül olarak verilen Vestel Venüs akıllı telefonlara sponsor olan Zorlu Grubu’na ve Osman Terzi’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.