DOLAR 32,5868
EURO 34,8413
ALTIN 2508,328
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Of ve Çarşıbaşı’nda asfalt çalışmaları tam gaz devam ediyor

Of ve Çarşıbaşı’nda asfalt çalışmaları tam gaz devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Aynı anda şehrin değişik bölgelerinde asfaltlama yapan Büyükşehir Belediyesi, Of ilçesi Tavşanlı Mahallesi ile Çarşıbaşı ilçesi Kerem Mahallesi’nde asfalt serdi.

Her iki mahallede yaklaşık 1.2 km uzunluğundaki yola bin 300 ton asfalt seren Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hem mahalle muhtarlarını hem de vatandaşları memnun etti.

Tavşanlı Mahalle Muhtarı Adem Vanlıoğlu, Büyükşehir’in mahallelerine yaptıkları hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

2016 yılında Trabzon’da rekor düzeyde asfalt ve beton yol yapacaklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “İl genelinde 100 milyon TL tutarında asfalt ve beton yol yapacağız. Bu Trabzon’da bir rekor olacak. Asfalt ve beton yol yaparken belirlediğimiz kriterlere göre hareket edeceğiz. Trabzonlular her şeyin en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.