DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

NET Koleji ‘Eğitim Kenti Trabzon’ Kimliğine Önemli Katkılar Sağlayacak

NET Koleji ‘Eğitim Kenti Trabzon’ Kimliğine Önemli Katkılar Sağlayacak

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Özel Neşem Koleji Kurucusu Neşe Ersoy tarafından Yalıncak’ta yaptırılan NET Koleji’ni ziyaret etti. Vali Öz’e ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Özel Neşem Koleji Kurucusu Neşe Ersoy, Neşem Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ömer Eyüpoğlu eşlik etti.

Bünyesinde ortaokul ve liseyi barındıran NET Kolejinin yeni ve modern binasını gezerek incelemelerde bulunan Vali Öz, “ NET Koleji modern binasında vereceği hizmetle ‘Eğitim Kenti Trabzon’ kimliğine önemli katkılar yapacaktır. Özel bir eğitim kurum olan kolej; ortaokul ve lisesiyle Trabzon’da eğitim kalitesinin yükselmesine vesile olacaktır. Ülkemizin ve ilimizin eğitim öğretimine böyle bir kurumu kazandırdığı için Neşe Ersoy’a teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; eğitim-öğretime başladığında ilimiz için çok güzel ve örnek bir eğitim kurumu olmuş olacak” dedi.

Eğitim ve öğretimin çok uzun bir süreç olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Neşem Koleji Kurucusu Neşe Ersoy ise, “Sağlam adımlarla ve sorumluluk duygusuyla çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz. Eğitim kurumlarımızda gelişmekte olan ülkemizin atılımcı, hızlı düşünebilen, donanımlı, ayakları üzerinde durabilen, bilgi ve becerisini pazarlayan gençlerini yetiştiriyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.