DOLAR 32,3119
EURO 34,9716
ALTIN 2307,081
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Muhasebeciler Haftası Kutlanıyor

tha – Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen organizasyonda, mesleğe adım atan serbest muhasebeci mali müşavirlere ruhsat ve başarı belgeleri, meslekte 25 ve daha üzeri hizmet yılını dolduranlara da teşekkür plaketleri verildi.

Trabzon SMMM Odasınca 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, SGK İl Müdürü Erdem Akbay ve diğer ilgililer katıldı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, gecede yaptığı konuşmada Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile bugüne kadar işbirliği içinde çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Ortak paydamız iş camiası. Sorumluluklarımızın neler olduğunun bilinciyle sorunların çözümünde elbirliğiyle çalışıyoruz” dedi.

Trabzon Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Pehlivan yaptığı konuşmada,1994 yılından beri kutlanmakta olan muhasebeciler haftası dolayısıyla gerçekleşen bu etkinlikte, üyelerin birarada olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından mesleğe yeni başlayan serbest muhasebeci mali müşavirlere ruhsat ve başarı belgeleriyle, meslekte 25 yıl ve daha fazla hizmet süresini doldurmuş kişilere plaketleri verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.