DOLAR 32,5055
EURO 34,5896
ALTIN 2500,358
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Muğla TSO Trabzon’da turizm çalışmalarını inceledi

tha – Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, meclis üyeleriyle birlikte Trabzon’da turizm bölgelerini gezerek, çalışmaları inceledi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun heyet onuruna verdiği yemekte konuşan Karakuş, “Trabzon’un turizmde geldiği noktayı dikkatle izliyor ve takdir ediyoruz” dedi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve beraberindeki meclis üyeleri, Trabzon’da başta Sumela ve Uzungöl olmak üzere tarihi ve turistik bölgeleri gezdi. Bölgede yürütülen turizm çalışmalarını inceleyen Muğla TSO heyeti, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyesi Emanullah Tüfekçioğlu tarafından akşam yemeğinde ağırlandı.

Muğla TSO Başkanı Bülent Karakuş’a ziyareti anısına plaket sunan Eren ve Hacısalihoğlu, “Sizi Trabzon’a ağırlamaktan büyük onur duyduk” dedi.

Trabzon’da çok güzel vakit geçirdiklerini belirten Muğla TSO Başkanı Bülent Karakuş ise, “Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerine adeta hayran kaldık. Özellikle serin havasıyla yaz aylarında tercih edilen bölgelerden biri. Trabzon’un turizmde geldiği noktayı dikkatle takip izliyor ve takdir ediyoruz” dedi. Başkan Karakuş da, ziyaretleri anısına TTSO Meclis Başkanı Eren ve TTSO Başkanı Hacısalihoğlu’na plaket sundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.