DOLAR 32,5463
EURO 34,8391
ALTIN 2429,215
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Mesleki eğitimi geliştirecek projeler görüşüldü

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, mesleki eğitimin geliştirilmesinin piyasanın ara eleman ihtiyacını gidermek açısından büyük önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Değirmenci ile Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan Şefi Mehmet Sönmez, TTSO’yu ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Değirmenci, mobilya tasarımı konusunda öğrencilerine günün gereklerine göre, bilgisayar teknikleriyle eğitim verdiklerini, sektörle de yakın temas içinde olduklarını vurguladı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, mobilya sektörünün Trabzon’da gelişmiş olduğunu belirterek, “Önemli olan öğrencilerimizi hayata hazırlamak ve sektörün ihtiyacını giderecek şekilde yetiştirmek. Gençlerimizin istihdam gereken sektörlerde eğitim görmeleri, eğitim sürecinde de kendilerini tam olarak yetiştirmeleri ve hayata erken atılmaları arzu edilendir. Bu konuda yaptığınız çalışmaları da takdirle izliyoruz. Biz de mesleki eğitimin gelişmesi adına elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.