DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Kırsal mahallelerin sorunları bir bir ortadan kaldırılıyor

Kırsal mahallelerin sorunları bir bir ortadan kaldırılıyor

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), Trabzon’un kırsal mahallelerinin alt yapı ve içme suyu sorunlarına son vermeye devam ediyor. Maçka ilçesinin Kaynarca Mahallesi’nin yıllardır çözüm bekleyen içme suyu sorunu TİSKİ tarafından ortadan kaldırılıyor.

20 BİN METRE ŞEBEKE DÖŞENİYOR

Kaynarca’nın su derdine son vermek için hazırlanan proje kapsamında gerçekleştirilen ihale neticesinde Ağustos ayında yapımına başlanılan çalışmalar hızla sürdürülüyor. 1 adet su alma yapısı, 1 adet 100 tonluk depo, 9 adet BKV ve 22 adet ayrım rögarı yapılmakta olan çalışmalar kapsamında Kaynarca’nın su derdine son vermek için 20 bin metrelik şebeke döşeniyor. Söz konusu projenin 2016 yılı başında tamamlanmasıyla Kaynarca’nın yıllardır var olan içme suyu problemi tarihe karışmış olacak.

YILLARIN AÇIĞINI KAPATIYORUZ

TİSKİ’nin il genelinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da alt yapı ve içme suyu problemi bırakmamak hedefinde olduklarını ifade ederken, “Bizim hedeflerimiz var. Trabzon’umuzu ülkemizin en yaşanılabilir şehri yapmak istiyoruz. Bu hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Trabzon alt yapı ve içme suyu alanında geçmiş yıllarda yeteri kadar hizmet alamamış bir il. Yılların açığını kapatmak için iş başındayız. İnşallah Trabzon’umuzun hiçbir tarafında içme suyu ve altyapı problemi bırakmayacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.