DOLAR 32,5257
EURO 34,9807
ALTIN 2439,066
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

HUDER, BARODAN FARKLI BİR ÇATI

HUDER Türkiye genelinde 60’ı aşkın ilde teşkilatlanmayı tamamladı.

 HUDER, BARODAN FARKLI BİR ÇATI

HUDER Trabzon İl Başkanlığı, Trabzon Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Recep Yılmaz Korkmaz ve Trabzon Adalet Komisyonu Başkanı Turan Ahmet Taşkaya’yı makamlarında ziyaret ettiler. HUDER Trabzon İl Başkanı Av. Ali Faruk Terzi, HUDER’in faaliyetlerini ve kuruluş amaçlarını belirterek “ HUDER, Barodan ayrı tutulması gerekir. Baro sadece avukatların bir üst çatısıdır. Bizler ise hukuk fakültesi mezunu ve öğrencisi olan her bir bireyin üye olabildiği bir çatıyız. Şu anda 60’ı aşkın ilde teşkilatlanmamızı tamamladık.” diye konuştu.

HUDER dur durak bilmiyor.

Hukuki Araştırmalar Derneği ( HUDER ) Trabzon İl Başkanlığı dur durak bilmeden bire bir ziyaretlerine devam ediyor.  HUDER Trabzon İl Başkanlığından Başkan Av. Ali Faruk Terzi, Başkan Yardımcıları Av. Mesut İskenderoğlu, Av. Bayram Günaydın, Sekreter Av. Safa Enes Bilgin, Üye Av. Fatih Parlak ile beraber Trabzon Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Recep Yılmaz Korkmaz ve Trabzon Adalet Komisyonu Başkanı Turan Ahmet Taşkaya’yı makamlarında ziyaret ettiler.

Trabzon Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Recep Yılmaz Korkmaz, HUDER’in yaptığı faaliyetleri önceden beri bildiğini ifade ederek “ Hukukçuların yanında olduğunuz bu kutlu yolda başarılar dilerim” dedi

Trabzon Adalet Komisyonu Başkanı Turan Ahmet Taşkaya ise Hukukun bir yönünün de, topludaki istenmeyen durumların ıslah ve terbiyesi için bağımsız ve tarafsız bir araç olduğunu belirtti.

Hukuki Araştırmalar Derneği ( HUDER) İl Başkanı Av. Ali Faruk Terzi; Hukukun manasına vakıf olarak bu mananın yaşamın en üstünde yer alması için çalışacaklarını vurgulayarak “ Adaletin sağlanması halinde her kesimin madden ve manen tatmin olacağına eminin. HUDER, Barodan ayrı tutulması gerekir. Baro sadece avukatların bir üst çatısıdır. Bizler ise hukuk fakültesi mezunu ve öğrencisi olan her bir bireyin üye olabildiği bir çatıyız. Şu anda 60’ı aşkın ilde teşkilatlanmamızı tamamladık “dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.