DOLAR 32,5963
EURO 34,7998
ALTIN 2494,506
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

GS1 Türkiye Vakfı Ofisi açıldı

tha – GS1 Türkiye Vakfı ofisinin açılış töreni TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışa TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Milletvekilleri Erdoğan Özegen ve Harun Karacan, Eski GS1 Komitesi Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve TTSO Meclis Başkanı ve TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren katıldı.

TOBB-GS1 Türkiye Vakfı, geçtiğimiz günlerde 2 yıllığına GS1 Avrupa Yönetim Kurulu’na seçilmişti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, açılış kurdelesini kestikten sonra hayırlı olsun dileklerin iletti.

GS1 nedir?

GS1; ürünlerin üzerine basılan barkod başta olmak üzere; ürünleri, firmaları, taşıma birimlerini belirlemeye ve tedarik zinciri üzerindeki ürün alışverişini izlemeye yönelik farklı standartlar ve çözümler geliştiriyor. Hızlı tüketim malları, sağlık, taze gıda, ulaştırma ve lojistik sektörlerinin yanı sıra, savunma, ağır sanayi gibi farklı sektörlere de tanımlama, kaydetme ve izlemeye yönelik çözümler sunuyor. GS1 Organizasyonu; 112 ülkede faaliyet gösteren üye organizasyonlar kanalıyla tedarik zincirinin daha etkili ve verimli bir şekilde işletilebilmesine hizmet eden uluslararası bir organizasyon olarak dikkat çekiyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.