DOLAR 32,6118
EURO 34,735
ALTIN 2509,419
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Gönüllülük Esası İle Yapılan Faaliyetler Toplumun Pek Çok Yükünü Almaktadır

tha – İlk olarak kadınlarla ilgili çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarından Yaşam Kadın Merkezi ve Türk Kadınlar Birliğini iade- i ziyarette bulunan Bayan Yavuz, Türkiye’nin, sivil toplumun önemini kavramış ve kadın sorunlarını aşma noktasında dünyanın pek çok ülkesine göre önemli mesafeler kat etmiş bir ülke olduğunu söyleyerek,“Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak, ancak bir bilinç oluşmasıyla mümkün olabilir.

Sizler toplumun önde gelen kadınlarısınız. Toplumsal meseleler karşısındaki duyarlılıklarınız sizleri bir adım öne çıkarıyor. Unutmamalıyız ki gönüllülük esası ile yapılan faaliyetler toplumun pek çok yükünü almaktadır. Bu noktada özgüveni yerinde, toplum sorunlarını önemseyen ve bunlar için projeler üreten kadınlar olarak gösterdiğiniz tüm gayretler adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bu ziyaretlerinin ardından başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkıda bulunan Anadolu Kültür ve İrfan Derneğini de iade-i ziyaret yapan Şengül Yavuz, “Sivil toplum örgütlerinin yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda sorunların çözümlerin daha kolay olduğu, kurum ve kuruluşlar arasındaki ilişki ve münasebetlerinin daha güçlü bir şekilde yürütüldüğü bir gerçektir. Dernek olarak çok güzel ve hayırlı işler yapıyorsunuz. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz ”şeklinde konuştu.

Ziyarette Şengül Yavuz’a Vali Yardımcısının eşi Dilek Yazgan, İŞKUR İl Müdürünün eşi Nurcan Zengin, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Derneği Müdürü Serpil Harput eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.