DOLAR 32,3699
EURO 34,9493
ALTIN 2325,262
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Genç’ten, Erdoğdu Anadolu Lisesi’ne moral

Genç’ten, Erdoğdu Anadolu Lisesi’ne moral

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç liseler arası Türkiye şampiyonluk finallerine katılacak olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol takımına moral yemeği verdi. Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan geçen yıl okul sporları dünya futbol şampiyonu olan liselerine Başkan Genç’in çok büyük desteklerinin olduğunu bu sene yapılacak şampiyona için de desteklerini her platformda gösterdiğini söyledi. Sakarya finalleri öncesi kendilerine moral yemeği veren Başkan Genç’e teşekkürlerini ileten Turan, Ortahisar Belediyesi’nin spor faaliyetlerine olan desteğinden son derece memnun olduklarını söyledi.  Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol Takım kaptanı da Başkan Genç’e çiçek ve takımın kaşkolunu hediye etti.

TRABZON’UN TANITIMINA KATKI SAĞLADINIZ

Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin geçen yıl dünya şampiyonu olarak Trabzon’un tanıtımına çok önemli katkılar sağladığını dile getiren Başkan Genç ise konuşmasında Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin sporun yanı sıra diğer alanlardaki başarılarıyla gurur  duyduğunu belirterek, “Geçen sene Türkiye finalleri Antalya’da yapılmıştı ve final öncesi sizleri yine bir yemekle uğurlamıştık. Siz de bunun hakkını verdiniz. Türkiye şampiyonluğu yetmedi gidip dünya şampiyonu oldunuz. Ve bizim medarı iftiharımız oldunuz. Samimi olarak söylüyorum ki bu şehrin tanıtımına çok çok önemli katkı sağladınız. O nedenle sizlerle gurur duyuyoruz. Şunu da belirtmek istiyorum ki bir konuda daha sevinçliyiz. Sakarya’da iki takımımız bizi temsil edecek. Bir de Araklı’dan Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz var. Dileğimiz, inşallah finali Trabzon takımları oynar. Şimdi buradan bir kez daha söz veriyorum. Eğer finali kazanıp dünya şampiyonluğuna kalırsanız ben de sizinle Fransa’da yapılacak şampiyonaya katılacağım. Sizleri yalnız bırakmayacağım.  Hepinize başarılar diliyorum ve sizlerin gözlerinizden öpüyorum.” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.