DOLAR 32,3803
EURO 35,0516
ALTIN 2326,688
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Genç, kanı bozuk terör örgütü bizi yıldıramayacaktır

tha – Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Maçka’da teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit düşen Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Fethat Gedik ve sivil vatandaş Eren Bülbül için taziye mesajı yayınladı. Saldırıyı lanetleyen Başkan Genç, mesajında kanı bozuk teröristlerin ve onları destekleyen şer odaklarının hain saldırılarının Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hiçbir şekilde bozamayacağına vurgu yaparak, “Terör örgütü PKK ve onun destekçileri her zaman olduğu gibi şimdi de Türk milletinin birlik ve beraberliğini hedef almaktadır. Hiçbir kutsal ve ahlaki değer tanımamadan bugüne kadar askerlerimizi, polislerimizi, kaymakamlarımızı ve öğretmenlerimizi kalleş ve kahpe saldırılarla şehit eden PKK bu kez hain yüzünü Maçka’da göstermiştir. Terör örgütü PKK’nın tarihi insanlık dışı, hain saldırılarla doludur. İnsanlık düşmanı bu terör örgütünün kolluk kuvvetlerimizin ve vatandaşlarımızın canına kast etmesi bizi vatanımızın bütünlüğünü savunmaktan bir an olsun alıkoyamayacak ve yıldıramayacaktır. Aksine bu hain saldırılar Türk milletini terör örgütlerine karşı daha da kenetleyecektir.” dedi.

“TÜRK MİLLETİNİN BAŞISAĞOLSUN”

Mesajında vatan savunması uğruna şehit düşenlere Allah’tan rahmet ve minnet dileklerini ileten Başkan Genç, “Bu güzel vatan toprağını bize emanet eden ve bu uğurda bu toprağa kanı düşmüş bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine, yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bizler bu güzel ülkede bağımsız, hür bir şekilde yaşayabiliyorsak, bu göğüslerini vatan toprağına siper eden şehitlerimizin sayesindedir. Geçmişte olduğu gibi şimdi de vatan savunması uğruna şehitler veriyoruz. Şehitlerimizin kutsal, mübarek mücadelesini bizler devam ettireceğiz. Ve bedenlerini bu vatan için toprağa düşürmüş olan şehitlerimizi her zaman rahmet ve minnetle yad edeceğiz. Türk milletinin başısağolsun.” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.