DOLAR 32,5267
EURO 34,776
ALTIN 2476,246
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

GENÇ, BELEDİYE PERSONELİYLE İFTARDA BULUŞTU

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Belediye personeline Ortahisar Belediyesi binası önünde iftar yemeği verdi. Belediye personeliyle birlikte iftarını açan Başkan Genç iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak personel ve aileleriyle bir süre sohbet etti. İftar yemeğine Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Başkan Yardımcıları Kemal Çoban, Süleyman Aydoğdu, Abdullah Uraloğlu, Erdoğan Beder ile belediye personeli katıldı. İftar programında Belediye personeline hitap eden Başkan Genç, belediyecilik hizmetlerini yürütürken diğer taraftan da belediye personelinin özlük haklarının korunması ve mali durumlarının iyileştirilmesi noktasında büyük bir hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Göreve geldiğim günden beri belediye personelinin her türlü hak ve hukukunun korunması için çok büyük gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok kıymetli mesai arkadaşlarım işçilerimiz, müdürlerimiz ve personelimiz Ramazan ayının hepimiz için mübarek olmasını, bereketli olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu mübarek ay vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Ortahisarımız 315 bin nüfusu ağırlayan ilçemizdir. Bütün hemşerilerimize en iyi şekilde, en başarılı şekilde hizmet edeceğimizi beyan etmek istiyorum. Bugüne kadar siz değerli arkadaşlarımızın yaptığı hizmetler nedeniyle hepinize teşekkür ederek, emeklerinize sağlık diyorum. Belediyecilik anlamında hizmetlerimizi yürütürken diğer taraftan da siz değerli personelimizin özlük haklarını, mali durumlarını iyileştirmek adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Belediye Başkanınız olarak elimizden gelen bütün hassasiyeti göstereceğimi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu vesileyle Ramazan ayının hepimize bereketli, mübarek olmasını diliyorum.”

Ortahisar halkına hizmet vermenin gurur ve bahtiyarlığını yaşadığını ifade eden Başkan Genç şöyle devam etti: “Önümüzdeki yıllar içerisinde beraberce önemli hizmetleri yerine getireceğiz. İnanıyorum ki bu hizmetlerde hepimizin büyük katkısı, desteği ve emeği olacak. Çünkü bu ekibin de hizmet anlayışı, görevlerini üstlendiğimiz Ortahisar halkının beklentilerine en güzel şekilde cevap verebilmektir. Bunu ne kadar güzel bir şekilde yerine getirebilirsek, halkımızın beklentilerine ne kadar katkı sağlayabilirsek, onları çözebilirsek o derece kendimizi mutlu ve bahtiyar hissedeceğiz.”

VATANDAŞLARIMIZ HİZMETLERİMİZDEN ÇOK MEMNUN

Ortahisar’ın bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğuna dikkati çeken Başkan Genç şunları kaydetti: “Her geçen yıl yeni katkılarla bu hizmet kervanını büyütmenin azmi ve gayreti içerisinde olacağız. İnanıyorum ki her arkadaşım oturduğu masanın veya çalıştığı birimin hakkını vererek çalışmalı. Huzurlu olmak istiyorsak, mutlu olmak istiyorsak görevimizi layıkıyla yapacağız. Görevini yapmayan insanlar hep huzursuz olurlar, yaptığı işten bir zevk almazlar. Ama yaptığı işi layıkıyla yaparsa inanıyorum ki onun hazzı ve mutluluğu fevkalade iyi olur. Bunun için, siz kıymetli mesai arkadaşlarımı ayrım yapmadan, daha dikkatli vazife yapmaya, daha dikkatli olmaya ve daha güzel çalışmaya davet ediyorum. Bir birey çalıştığı kuruma sahip çıkarsa Allah da ona sahip çıkar, Allah da onun ailesine sahip çıkar, huzur ve mutluluk verir. Bura bizim ekmek teknemiz. Mutlaka kurumumuza sahip çıkalım. Allah’ın verdiği bu nimetin kıymetini mutlaka bilelim. Şimdiden sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde ailenizle, çoluk çoğunuzla beraber mübarek Ramazan Bayramını geçirmenizi temenni ediyorum. Cenab-ı Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin, iftarımız hayırlı olsun.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.