DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2438,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Gelecek Nesilleri İnşa Etme Görevini Üstlenen Öğretmenler Valiyi Ziyaret Etti

Gelecek Nesilleri İnşa Etme Görevini Üstlenen Öğretmenler Valiyi Ziyaret Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü Öğretmenlik Mesleğine Ve Öğretmenlerimize Olan Saygının, Vefa Borcunun Bir İfadesi Olarak Kutlanmaktadır

Gelecek Nesilleri İnşa Etme Görevini Üstlenen Öğretmenler Valiyi Ziyaret Etti
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile Fen Lisesi öğretmenlerinden bir grubu makamında kabul etti.

Gelecek nesilleri inşa etme görevini büyük bir sorumlulukla üstlenen öğretmenlerin önemli fonksiyonları ve güçleri olduğunu belirten Vali Abdil Celil Öz “24 Kasım’ın anlamı başöğretmen ünvanının Mustafa Kema Atatürk’e verilmesi dolayısıyla kutlanılan bir gündür. Bunun anlamı bir bakıma öğretmenlik mesleğine ve öğretmenlerimize olan saygının, hatırlamanın, vefa borcunun bir ifadesini gerçekleştirmektir. Bunun yanında tabii öğretmenlik mesleğinin önemi ve geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunun vurgulanması dır. Bugün vesilesiyle öğretmenlerimizin, genel eğitim sistemimizin belirli ölçüde değerlendirilmesi ile beraber öğretmenler gününü hafta olarak kutluyoruz. Herkesin hatırasında öğretmenlerimiz ile ilgili ilkokuldan başlayarak eğitim sürecinde önemli izleri, hatıraları ve güzellikleri var.”dedi.

Eğitim sürecinde hem ülkelerin hem de bireylerin tek tek geleceği için öğretmenlerin önemli fonksiyonları,güçleri ve görevleri olduğunu söyleyen Vali Öz “Öğretmenlik mesleği tabii hiç bir mesleğin yaşayamacağı duyguların yaşandığı bir meslek. Bundan dolayı tüm öğretmenlerimiz bu mesleğini seçtikleri için, bu mesleği hakkıyla yapmak istedikleri ve gelecek nesilleri inşa etme görevini büyük bir sorumlulukla yapma gayreti içersinde olduklarından dolayı kutluyorum. Sizin nezdinizde ilimizde, ülkemizde görev yapan öğretmenlerimize teşekkürlerimizi,şükranlarımızı, başarı ve sağlık dileklerimizi sunuyoruz. “şeklinde konuştu.

Görüşmede Öğretmenler Günü kutlama ptrogramı hakkında Vali Öz’e bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ise Trabzon’a yakışır bir şekilde 24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması yapacaklarını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.