DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Encümen Toplantısı Arhavi’de yapıldı

Encümen Toplantısı Arhavi’de yapıldı…

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, Temmuz ayı Birlik Encümen toplantısı 13 Temmuz 2015 Pazartesi günü Arhavi Belediye Başkanı ve Birlik Encümen Üyesi  Coşkun HEKİMOĞLU’nun ev sahipliğinde Arhavi ilçesine bağlı Kale Mahallesi’nde yer alan ve Mehmet Nazif Günal’a ait olan malikânede gerçekleşti.

Encümen Toplantısına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, Birlik Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK, Encümen Üye Belediye Başkanları Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun YILMAZ, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU katıldı. Toplantıya ayrıca Artvin belediyelerinin bazı üst düzey yöneticileri de katıldı.

Birlik Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK tarafından gündemde yer alan konular hakkında sırasıyla bilgiler verildi. Toplantı gündemi şu şekilde oluştu:

Gündem;

  1. Türkiye Belediyeler Birliği ile Yurtiçi “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenmesi.
  2. Üye Belediyelerimizin lisans mezunu personellerine yüksek lisans yaptırılması.
  3. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansından proje karşılığında hibe başvurusu (DFD),
  4. Zabıta Personeli Görevde Yükselme Eğitimi;

Maddelerinden oluşan gündem görüşülerek karara bağlandı.

Resmi gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra katılımcılar bir süre sohbet etti. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU Encümen Üyesi Belediye Başkanlarına ve Birlik Genel Sekreterimize günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Hediyeler arasında en çok Arhavi ve Karadeniz kültürünü yansıtan “Serender” maketi bir hayli ilgi çekti. Hediye alanlar Belediye Başkanına bu nazik davranışlarından ötürü teşekkür ettiler.

Ardından tüm katılımcılara ve misafirlere Arhavi Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU tarafından iftar yemeği ikram edildi. İftar yemeğinden sonra program sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.