DOLAR 32,3851
EURO 35,0294
ALTIN 2327,043
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Emekliler Derneği’nden Başkan Gümrükçüoğlu’na ziyaret

Emekliler Derneği’nden Başkan Gümrükçüoğlu’na ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanlığına 3’ü kez seçilen Burhan Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Başkan Gümrükçüoğlu milletimize ve devletimize önemli katkılar sunan emeklilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Büyükşehir olarak bundan sonra da emeklilere desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini belirten Başkan Gümrükçüoğlu sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Verdiğiniz desteklerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden Bayraktar Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze ve ambulans hizmetlerinden çok memnun olduklarını söyledi. Emeklilerin istek ve önerileri içeren bir dosyayı daha önce Belediye sunduklarını kaydeden Bayraktar, “Trabzon’da 6 bin 500 üyemiz var. Trabzonspor’dan sonra ikinci büyük bir sivil toplum kuruluşuyuz. 65 yaş üstü insanlarımız ücretsiz olarak belediye otobüsleri ile taşınıyor. 60 yaşına yakın emeklilerimizin de ücretsiz olarak taşınmasını istiyoruz. Bu anlamda emeklilere bir pozitif ayrımcılık yapılmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Bayraktar ayrıca 100 kişilik bir grupla Çanakkale ziyareti gerçekleştirmeyi planladıklarını belirterek Başkan Gümrükçüoğlu’ndan katkı istedi. Bu talebi olumlu karşılayan Başkan Gümrükçüoğlu emeklilerin yapacağı Çanakkale ziyareti için gerekli katkıyı yapacaklarını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.