DOLAR 32,4953
EURO 34,5758
ALTIN 2497,483
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü

tha – Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan’ın da yer aldığı ziyarette, DOKAP Başkan Yardımcıları Mustafa Kemal Bilgin ve Şeref Demir de bulundu. DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verirken, bölgede özellikle katma değeri yüksek ürünlerin üretimi konusuna önem verdiklerini söyledi. Gültekin, bu anlamda TTSO’nun yapımını tamamlama aşamasına geldiği Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi’nin de önemli bir adım olduğunu ifade etti.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da ziyareti için Gültekin’e teşekkür ederek, yürüttükleri projelerle ilgili bilgi verdi ve her zaman işbirliği içinde olmak istediklerini vurguladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.