DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Psikoloji Söyleşileri İle Bilgilendiriyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen psikoloji söyleşilerinin 2’nci sezonu başladı. Uzman Psikolog Enes Bülbül, yeni sezonun ilk programında ‘Psikolojik Savunma Mekanizmaları’ konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi çalışmaları kapsamında düzenlenen psikoloji söyleşilerinde 2’nci sezona start verildi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte bu ay ‘Psikolojik Savunma Mekanizmaları’ konusu ele alındı.

BAŞVURULAR BÜYÜKŞEHİR’İN WEB SAYFASINDAN YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesinden etkinlikle ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Psikolojik yapımıza temas eden çeşitli konu başlıklarında interaktif katılıma dayalı olarak her ayın ilk perşembe günü 17.30 – 19.00 saatleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğimiz, Ekim 2023’te yapılan ilk programla ikinci sezonuna başlamıştır. İlk sezondan itibaren vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen psikoloji söyleşilerine gösterilen ilgi her ay artarak devam etmektedir. Ayrıca Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından her ayın ilk çarşamba günü düzenlenen Evlilik Okulu ve 12 yaş üzeri bireylere yönelik psikolojik danışmanlık hizmetleri de yoğun ilgi görmektedir. Psikolojik danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın ALO 153 Çağrı Merkezini arayarak başvuru yapmaları yeterlidir. Bu hizmet ücretsiz olarak verilmektedir. Evlilik Okulu ve Psikoloji Söyleşileri için başvuru ise web sayfasından online olarak yapılmaktadır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.