DOLAR 32,3371
EURO 35,2007
ALTIN 2246,245
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Çocuklar İçin Moral Etkinlikleri Gerçekleştiriyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli bireyler ve öğrenciler için çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyleri doğayla buluşturan Büyükşehir ekipleri, köy okullarını da ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Engelleri Aşalım Doğada Buluşalım’ ve ‘Çocuklarla El Ele’ isimli iki ayrı etkinlik gerçekleştirildi. Düzköy Doğu Karadeniz Gençlik Kampı ile Düzköy Çayırbağı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinliklere çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Etkinliklere Sosyal Hizmetler Daire Başkan Muharrem Cimşit, Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli katıldı.

DOĞADA VAKİT GEÇİRDİLER

‘Engelleri Aşalım Doğada Buluşalım’ isimli etkinlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler ve aileleri, Düzköy’de bulunan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait Doğu Karadeniz Gençlik Kampı’na götürüldü. Özel gereksinimli bireyler ve aileleri gezi kapsamında doğayla buluşurken, çeşitli etkinliklerle eğlenceli saatler geçirdiler.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ‘Çocuklarla El Ele’ isimli etkinlikte ise Trabzon’un ilçe ve köylerinde bulunan okulları ziyaret ederek ilk ve orta öğretimde okuyan öğrencilerle bir araya geldiler. Düzköy Çayırbağı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinlikte öğrencilerin sosyalleşmesi ve okullarına adapte olmalarını sağlamak adına aktiviteler yapıldı. Düzköy protokol üyelerinin de eşlik ettiği etkinlikte öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Özel gereksinimli bireyler ve öğrencilerin velileri etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, talimatlarıyla bu tür organizasyonların gerçekleştirilmesini sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.