DOLAR 32,5809
EURO 34,7731
ALTIN 2491,218
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

GEREKLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Meclis Salonu’nda icra edilen oturumda Meclis üyelerine Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı çalışmalarıyla ilgili olarak detaylı sunumda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Of-Çaykara karayolunun heyelan nedeniyle ulaşıma kapandığını ifade ederken, “Meclis toplantımıza başlamadan önce Of Belediye Başkanımızla da konuyu istişare ettik. Allah’ın izniyle, devletimizin milletimizin gücüyle hasar giderilir, bizim için sevindirici olan heyelan anında orada olan vatandaşımızın heyelanın altında kimsenin kalmadığını beyan etmesidir. Bölgede gerçekleştirilmesi gereken çalışmalar ivedilikle icra edilecektir” dedi.

İNŞALLAH ŞEFAATLERİNE NAİL OLURUZ

Meclis toplantısında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Trabzonlu Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı’nın ailesine ve milletimize de bir kez daha başsağlığı dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, “En başta onu yetiştiren anne ve babaya ve milletimize başsağlığı diliyorum. Onlar bu genç yaşlarında oraya gönüllü olarak gidiyorlar. Dini, vatanı, milleti, birlik ve beraberlik için canlarını ortaya koyuyorlar. İnşallah onların şefaatlerine nail oluruz” ifadelerini kullandı.

SAYIN BAKANIMIZ GAYRET GÖSTERDİLER

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Vakfı tarafından 24-28 Ocak tarihlerinde Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenecek olan Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri için sürdürülen çalışmalar hakkında da Meclis üyelerini bilgilendiren Gümrükçüoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun etkinliklerin başarıyla tamamlanması için her türlü desteği verdiğini ifade ederken, “Sayın Bakanımız büyük bir gayret gösterdiler. Her alanda bizlere çok ciddi katkı verdiler. Kendilerine ve gayretli çalışmaların ötürü tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

TABAKHANE DERESİ’NİN ÜZERİ AÇILACAK

Trabzon’da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Tabakhane kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkılan bina sayısının 490’a ulaştığını kaydederken, bölgede uygulanacak olan projenin TOKİ tarafından Tabakhane Deresi’nin üzeri açılacak şekilde hazırlanmasına devam edildiğini dile getirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.