DOLAR 32,5569
EURO 34,9858
ALTIN 2423,707
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir, 2015 yılında yaklaşık 200 km’lik yolun malzemeli olarak bakımını yaptı

Büyükşehir, 2015 yılında yaklaşık 200 km’lik yolun malzemeli olarak bakımını yaptı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde bir taraftan asfalt ve beton seferberliği başlatırken, diğer taraftan da yolların malzemeli olarak bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. 2015 yıl içerisinde Trabzon’da yaklaşık 200 km’lik yolun malzemeli olarak bakım ve onarımını gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi gelecekte bu yollara beton ve asfalt dökerek vatandaşların hizmetine sunacak. Son olarak Maçka ilçesi sınırları içerisinde bulunun Galyan bölgesindeki yolların bakım ve onarımlarını gerçekleştiren Büyükşehir’in çalışmaları bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kırsal alanlarda asfalt ve beton yol yapmanın yanı sıra bozuk yolları da düzenlemek için çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda malzemeli olarak bakımını yaptıkları yolları gelecek yıllarda bölümler halinde asfalt ve beton yapacaklarını da ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.