DOLAR 32,4122
EURO 34,7298
ALTIN 2441,356
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Beşikdüzü OSB’de üçüncü etap yatırımlara geçiliyor

tha  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılara tahsisi tamamlanan birinci ve ikinci etapparsellerin ardından üçüncü etap için çalışmalara geçildiğini, en kısa sürede yeni parsellerin yatırımcılarla buluşturulacağını söyledi. Hacısalihoğlu, “Talep nedeniyle altyapısı tamamlanmadan yatırıma açılan ikinci etabın 6 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak altyapı ihalesine yerel firmalarımız da katılabilirler” dedi.

TTSO’DAN TEŞEKKÜR

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, her alanda Trabzon’a ve bölgeye desteğini esirgemeyen başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye, milletvekilleri ve destekte bulunarak Beşikdüzü OSB’nin gelişmesine, yatırım alanları üretilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

BEŞİKDÜZÜ OSB’DE YATIRIMCILARA ÜÇÜNCÜ BÖLGE AÇILIYOR

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nin iki etaptan oluştuğunu, bölgenin birinci etabının alt yapı çalışmalarının 2008 yılında tamamlandığını anımsattı. İkinci etabın altyapısı tamamlanmadan bölgeye yoğun talep gösterildiğini ve bu talebin devam ettiğini ifade eden Başkan Hacısalihoğlu, “Talep yoğunluğu nedeniyle ikinci etapta bulunan parsellerimizin firmalara tahsis işlemleri yapılarak yatırıma açıldı. Bu durum ikinci etapta bulunan firmalarımızın ulaşım ve alt yapıda büyük zorluklar yaşamasına neden olmuş, çözümü aşamasında da son noktaya gelinmiştir. Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgemiz hızla gelişmekte olup üçüncü etap için de çalışmalar başlatılmış olup en kısa sürede yeni parsellerimizi sanayicilerimize ve yatırıma açmayı planlamaktayız” dedi.

ALTYAPI İHALESİNE DAVET

Hacısalihoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile yapılan Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ikinci etap alt yapı ihale duyurusunun 16 Haziran 2017 tarihinde resmi gazetede yayınlandığını aktardı. İhalenin 6 Temmuz 2017 tarihinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Merkez binasında yapılacağını anımsatarak şunları söyledi:

“Proje fore kazık detayları içermekte olup bölgemizde bulunan alt yapı inşaat firmalarımız da bu ihaleye girebilir, teklif sunabilirler. Detaylı bilgileri Beşikdüzü OSB Bölge Müdürlüğümüzden temin edebilirler. Ayrıca ihale için Resmi gazete ilan metnine http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/06/20170616.htm linkinden ulaşılabilir”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.