DOLAR 32,3372
EURO 35,1178
ALTIN 2235,561
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Batum aktarmalı Trabzon – Tiflis uçak seferleri başlatılmalı

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret eden Gürcistan Uluslararası Yabancı Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman Çalışkan, Batum aktarmalı Tiflis – Trabzon uçak seferlerinin başlatılması konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Çalışkan, bir süre önce Gürcistan’da gerçekleştirilen toplantıya Ak Air Georgia yetkilileri ve konaklama sektörü temsilcilerinin katıldığını belirterek, “Toplantıya katılan taraflar pandemi sonrasında yaklaşan turizm sezonu nedeniyle Batum aktarmalı Tiflis – Trabzon karşılıklı seferlerinin planlanmasına gerek olduğunu vurguladı. Seferlerin gerçekleştirilmesinin turizm ve özellikle sağlık turizmine büyük katkı sağlayacağı görüşü ortaya koyuldu. Yakın bir zamanda bu uçuşların planlanması konusunda bir çalışma yapılacak” dedi.

TRABZON’A GÜRCÜ KÜLTÜR MERKEZİ

Osman Çalışkan ayrıca karşılıklı ticaret ve turizm hareketinin yoğun olarak yaşandığı Trabzon’a Gürcü Kültür Merkezi ve Gürcü lezzetlerinin yer alacağı bir kafeterya açmak için çalışmalar yapıldığını da ifade etti.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da turizm, ticaret ve lojistik merkezi olan Trabzon’a birçok ülkeden direkt uçuşlar yapılmasını desteklediklerini ve bu konuda yapılacak çalışmalara katkı sağlayacaklarını vurguladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.