DOLAR 32,3349
EURO 35,1808
ALTIN 2244,872
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Zorluoğlu’ndan ‘Hayde Eve’ Çağrısı

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüse karşı her alanda önlem almaya devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle tüm ülkede insanların sokağa çıkmaması gerektiği vurgulanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da hemşehrilerine ‘Hayde Eve’ çağrısı yaptı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Hayde Eve’ yazılı levhalar, Park ve Bahçeler Dairesi Başkalığı ekipleri tarafından şehrin yoğun olduğu parklardaki banklara monte edildi. Meydan Parkı, Fatih Parkı, Kanuni Parkı, Sanat Sokağı ve Atapark Çay Bahçesi’ndeki banklara yerleştirilen levhalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından, “HAYDE EVE” “Oturulacak en güzel yer evimizdir. Bu süreci atlattıktan sonra buralarda oturup hep birlikte çay içeceğiz” mesajı verildi.

PARKLARDA BİRLİKTE OTURACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, zorunlu olmadıkça herkesin evde kalması gerektiğini vurgulayarak “Büyükşehir Belediyesi olarak bu süreci atlatabilmek için her alanda yoğun çalışma içerisindeyiz. Ekiplerimiz halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Biz çalışmalarımızı gerçekleştirirken, hemşehrilerimizin de evden çıkmamalarını ve kalabalık ortamlarda bulunmamalarını rica ediyoruz. Özellikle belli bir yaşın üzerindeki vatandaşlarımızın kendilerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir. İnşallah bu süreci tamamladığımızda parklarda birlikte oturacağız” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Öte yandan Başkan Zorluoğlu bu süreçte sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile mesai yaptığını belirterek “Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az kalır. Hepimiz elimizden geldiğince yanlarında olmalıyız. Tüm sağlık çalışanlarımız koronavirüs ile mücadele süreci boyunca Büyükşehir Belediyemizin toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanacaktır. Sağlık çalışanlarımıza üstün mesailerinde kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.