DOLAR 32,3374
EURO 35,2009
ALTIN 2247,444
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Zorluoğlu Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı Kutladı

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Önce insan diyerek mesai kavramı gözetmeden özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Hükümetlerimiz tarafından sağlık alanında yıllar içerisinde devrim niteliğinde reformlara imza atıldı. İlaç kuyruklarının sona erdirilmesinden yaşlılarımız için uygulanan evde bakım hizmetlerine, aile hekimliği uygulamasından hastanelerin fiziki donanımlarının artırılmasına, şehir hastanelerinden hasta haklarına kadar yürütülen takdire şayan çalışmalardan halkımız da övgüyle söz etmektedir. Tüm bu sağlık hizmetlerinin arzu edilen seviyeye çıkarılmasında en büyük pay ise şüphesiz hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımıza aittir. Canımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızı yılın bir günü değil her günü baş tacı etmeliyiz. Her meslek önemlidir ancak insanların huzurlu ve sağlıklı yaşaması için emek harcayan bir mesleğin çalışanları saygıyı ve hürmeti en üst seviyede hak etmektedir” ifadelerini kullandı.

HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ

Türkiye’de de görülen koronavirüsle mücadele noktasında izinlerini dahi iptal ederek görevlerinin başına dönen sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür edilse az kalacağını vurgulayan Başkan Zorluoğlu “Yaptıkları özverili çalışmalar nedeniyle sağlık çalışanlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Rabbim her birinden ayrı ayrı razı olsun. İnsan sağlığı, mutluluğu ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarına zaman zaman uygulanan şiddeti,  onlara kalkan elleri affetmemizin mümkün olmadığını da önemle belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerini icra ederken şehit düşen sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, değerli doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum”  şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.