DOLAR 32,3764
EURO 34,9701
ALTIN 2325,707
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Zorluoğlu Projeleri Titizlikle İnceliyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yapımı devam eden Yalıncak Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi ile Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yalıncak Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi ile Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi çalışmalarını yerinde incelemek üzere bir araya geldi.

TRABZONLU MİLLİ BOKSÖRLERİN MAÇLARINI İZLEDİLER

Başkan Zorluoğlu, AK Parti Milletvekilleri Balta, Günnar, Cora ve İl Başkanı Mumcu, inceleme öncesi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda başarıları ile gurur duyduğumuz Trabzonlu milli boksörler Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu’nun finale çıktıkları maçları izlediler.

ALTIN MADALYA ALACAKLARINA İNANCIMIZ TAM

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonlu milli boksörlerin maçlarını izlerken heyecanlandıklarını ve gururlandıklarını belirterek “Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden Trabzonlu iki Busenaz’ımızı da tebrik ediyorum. Bize büyük moral oldular. İki sporcumuzun da altın madalyayı alacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

YÜZDE 95’LİK KISMI TAMAMLANDI

Başkan Zorluoğlu daha sonra vatandaşlar tarafından merakla beklenen projelerin son durumları ile ilgili beraberindeki milletvekillerine ve il başkanına detaylı bilgi verdi. Yalıncak Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi’nin yüzde 95’lik kısmının tamamlandığını belirten Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’un gerçek bir ihtiyacı olan plaj projemizde sona geldik. Resmi açılışımızı yapmadık ancak plajımız kullanılacak durumda olduğu için günlük ortalama 3 bin kişi burayı ziyaret ediyor. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Onları da tamamladığımızda resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

DOĞAL BİR SAHİL BANDI OLACAK

Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi hakkında da bilgi veren Başkan Zorluoğlu, “Burada da doğal bir koy vardı. Şu an biz çalışmaya başladığımızda burası yeniden ortaya çıktı. Bölgedeki kötü yapılar yıkıldı ve tamamen doğal bir sahil bandı olacak. Trabzon halkı artık rahat bir şekilde Ganita’dan başlayarak Akyazı’ya kadar sahil boyunca gezebilecek ve sporunu yapabilecek. Ganita-Faroz arasındaki çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.