DOLAR 32,3327
EURO 35,1152
ALTIN 2309,095
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Zorluoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri ile kahvaltıda buluştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eğitim çalışmalarına verdiği önem doğrultusunda gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Zorluoğlu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesine kayıtlı olup KTÜ Sürmene Deniz Fakültesinde eğitim gören öğrencilerle sabah kahvaltısında buluştu. Başkan Zorluoğlu’na Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, akademisyenler ve ilgili birim amirleri eşlik etti.

KAPIM HER ZAMAN AÇIK

Öğrencilerle sık sık bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Van’da görev yaptığım sürece her zaman Yüzüncü Yıl Üniversitemizle istişare halinde olduk. Sizleri burada memnun etmek için talepleriniz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin bir parçası üniversitemizdir. Sizler de bizim için çok kıymetlisiniz. Görevde olduğum sürece kapım sizlere her zaman açıktır” ifadelerini kullandı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ

Üniversite öğrencileri, kendilerine gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na teşekkür ettiler. Başkan Zorluoğlu ile Prof. Dr. Şevli ve Prof. Dr. Çuvalcı, programın sonunda öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.