DOLAR 32,5797
EURO 34,9041
ALTIN 2437,292
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Gümrükçüoğlu öğretmenler ile bir araya geldi

Başkan Gümrükçüoğlu öğretmenler ile bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Ortahisar ilçesindeki her okuldan öğretmenlerin, okul müdürleri, emekli öğretmenler ve göreve yeni başlayan stajer öğretmenlerin katıldığı programda İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da hazır bulundu.

Gecede öğretmenlik mesleğinin memleket için önemine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman eğitime destek çabası içinde olduklarını kaydederken öğretmenleri göstermiş oldukları gayret ve elde etmiş oldukları başarılardan dolayı kutladı.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU EMEKLİ

ÖĞRETMENLERİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ayrıca emekli öğretmenler Mevlüde ve Ziya Bahçekapılı çiftini evlerinde ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, 1984-85 yıllarında bir hekim olarak Hamsiköy’de görev yaparken tanıştığı öğretmen çifte, “Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Sizinle çok güzel anılarım var. Sizleri tebrik eder, sağlık ve hayırlı uzun ömürler dilerim” diye seslendi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.