DOLAR 32,5722
EURO 34,96
ALTIN 2423,024
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Avrasya İlgi Odağı

tha – Hergecen gün vizyonunu geliştiren,

Avrasya Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 20 Mayıs Çocuk Gelişimciler Günü için video yayınladı.

Öğretim Görevlisi Meliha Şen ile birlikte, Trabzon’da çeşitli kurum ve kuruluşlar önünde farkındalık oluşturmak ve çocuk gelişimcinin görevleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için video çekerek Üniversitenin sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Ciddi oluşum sağlayan, tüm çocuk gelişimcilerin gününü kutlayan, Avrasya üniversitesi eğitimcileri,her yıl bu ortamı değerlendireceklerini kararlaştırdılar.

Avrasya Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 20 Mayıs Çocuk Gelişimciler Günü için video yayınladı. Öğr. Gör. Meliha Şen ile birlikte Trabzon’da çeşitli kurum ve kuruluşlar önünde farkındalık oluşturmak ve çocuk gelişimcinin görevleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için video çekerek Üniversitenin sosyal medya hesaplarında paylaştılar.Bizlerde tüm çocuk gelişimcilerin gününü kutluyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.