DOLAR 32,5171
EURO 34,6054
ALTIN 2441,245
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Araplar Doğu Karadeniz’de turizm pastasını büyütüyor

Geçtiğimiz yıl Hilton ve Ramada otellerin açıldığı Trabzon’da bu yıl Dedeman,  Rize’de ise Babillon otel yatırımlarını tamamlayarak hizmet vermeye başladı. Hacısalihoğlu, “Artan yatırımları bölgede turizm pastasını büyütecektir. Bu yatırımları da Arapların bölgemize olan ilgisi artırıyor. ”

Doğu Karadeniz Bölgesinde turizm yatırımlarının artmasının bölge ekonomisini güçlendirdiğini ifade eden TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, bölgeye Arap turist ilgisi turizm yatırımlarını artırdığını kaydetti.  Özel sektörün yaptığı yatırımlarla turizm altyapısının Doğu Karadeniz’de güçlendiğini belirten Hacısalihoğlu, “ Birçoğu ulusal ve uluslararası otel zincirlerine bağlı 4. ve 5 yıldızlı otellerin Doğu Karadeniz turizm sektöründe yerini alarak hizmet vermeye başlamasından büyük memnunluk duymaktayız. ”dedi. Hacısalihoğlu şöyle konuştu: “  Geçtiğimiz yıl yatırımlarını tamamlayarak bölge ve ülke turizmine hizmet vermeye başlayan Hilton ve Ramada oteller ile bölgemiz önemli bir gelişme kaydetmiştik. Bu yıl da Trabzon’da Dedeman ve komşu ilimiz Rize sahilinde açılan Babillon Oteller ile Doğu Karadeniz’de turizm sektörü güçlenmiştir. .Bu yatırımları gerçekleştiren özel sektörümüzün güzide kurumları olan firmalarımıza ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Dubaili yatırımcının Trabzon’da yapacağı Kongre, Fuar ve Otel yatırımını Sheraton markası ile hayata geçirmesi ve diğer yatırımlar Doğu Karadeniz’de turizm pastasını büyütecektir. ”

TRABZON’DA DEDEMAN,  RİZE DE BABİLLON OTEL

Bu sezon kapılarını turizme açan Trabzon’da Dedeman Otel Genel Müdürü Mehmet Tunç ve beraberinde yatırımcı Orhan Gümüştaş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret ederek yatırım hakkında bilgi verdi. Komşu il Rize’nin sahil kenarında hizmete açılan Babillon Hotel Genel Müdürü Dursun Aydın’da TTSO’ya yaptığı ziyarette Başkan Hacısalihoğlu’na hizmete giren otel hakkında sunumda bulundu. Heyetleri Başkan Hacısalihoğlu’nun Yardımcısı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyesi Muhasip Üye Murat İskender, Yönetim kurulu Üyeleri Tolga Avcı, Özcan İlarslan, Nevzat Özer, Emanullah Tüfekçioğlu ve Şaban Bülbül birlikte karşıladı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.