DOLAR 32,5627
EURO 34,8559
ALTIN 2435,643
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Arabada Sinema Keyfi Yaşadılar

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların güzel vakit geçirmesini sağlamak amacıyla başlatılan ‘Arabada Sinema’ etkinliği, ilçelerde devam ediyor. Son olarak Vakfıkebir’de gerçekleştirilen etkinlikte, ilçe sakinleri arabalarının içerisinde film keyfi yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Vakfıkebir ilçesinde düzenlediği ‘Arabada Sinema’ etkinliği, vatandaşların beğenisini kazandı. Etkinliğin gerçekleştirildiği alana arabaları ile gelen Vakfıkebirliler, 7. Koğuştaki Mucize isimli filmi izledi.

İKRAMDA BULUNULDU

Etkinlik kapsamında Vakfıkebir ilçesi sahilinde dev ekranlarda sinema sistemi kuruldu. Yaklaşık 150 aracın alındığı alanda, çevreye rahatsızlık verilmemesi için sinema filminin sesi, radyo frekansıyla araç içerisinden dinlendi. Sinema izlemek için alana gelenlere Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Büyükşehir Belediyesinin ‘Arabada Sinema’ etkinliğine katılan Vakfıkebirli vatandaşlar, salgın nedeniyle sinemaya gidemediklerini belirterek, ilk kez arabada sinema deneyimi yaşadıklarını ifade ettiler. Büyükşehir Belediyesinin ilçelerinde sinema etkinliği düzenlemesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Vakfıkebirliler, “Bize bir ilki yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Yılın en çok izlenen filmi olan 7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını ve hüzün dolu hikayelerini konu ediyor. Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur’un baba kızı canlandırdığı filmi izleyen Vakfıkebirli vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.