DOLAR 32,5173
EURO 34,6914
ALTIN 2491,422
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Allah korkunuz varsa, cevap verin

tha – İYİ Partili Aydın, Cumhur İttifakı adaylarının terör bağlantısı iddiaları ile ilgili sert konuştu:

Allah korkunuz varsa, cevap verin!

Trabzon’da Cumhur ittifakı adaylarının halkı iftiralar atarak kandırmaya çalıştığını söyleyen İYİ Parti Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Ramazan’da bile iftira atmaktan çekinmediler, cami bahçesinde yalan konuştular, yine devam ediyorlar. Millet ittifakını terörle ilişkilendirmeye çalışanlara birkaç sorumuz olacak. Eğer biraz olsun vicdanları, Allah korkusu veya devlet adabı varsa cevap versinler” diyerek bazı sorular sıraladı.

“Bu kadar çirkin politika olur mu, yalan konuşurken biraz olsun rahatsızlık duymaz mı?” diyen Yavuz Aydın, “Kuldan utanmıyorsunuz, Allah’tan da mı korkmuyorsunuz? Ortada çok net bir durum var. Cumhur İttifakı, bir terör örgütü ile ilişkili, hatta hapis yatmış kişileri Meclis’e taşımak için kendi listesinden aday yaptı. Karşısında ise Millet ittifakı tek bir imza atmadı, masaya yaklaştırmadı ve kesin tavır koydu. Bunların üreteceği bir şey kalmadı. Sadece iftira üretiyorlar” ifadelerini kullandı. Aydın, “Öncelikle aynaya bakmalarını tavsiye ediyorum. Eğer biraz olsun vicdanları, Allah korkusu ve devlet adabı varsa şu sorulara cevap versinler, sabırla bekliyorum” diyerek soruları sıraladı:

İŞTE SORULAR

Kim hain terör örgütü PKK ile Oslo’da masaya oturdu?

Kim Habur’a mahkeme kurdu?

Kim Valilere, “operasyon yapmayın” emri verdi?

Bebek katili Abdullah Öcalan’ın mektubunu devletimizin televizyonu TRT’de kim okuttu?

Kim onun terörist kardeşi, Kırmızı Bültenle aranan Osman Öcalan’ın ayağına TRT muhabirini gönderip röportajını yayınlattı?

Sözde Kürdistan bayrağının İstanbul ve Ankara’da göndere çekilmesine kim izin verdi?

Kim PKK’lılarla, ülkemizi bölmek isteyenlerle birlikte kahkaha attı, şarkılar söyledi?

Recep Tayyip Erdoğan, Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan’ı sanki arkadaşı gibi anlatıp, “Daha geçenlerde kardeşini gönderdik, Mehmet gitti’ derken hanginiz ses çıkardınız?

‘Ne mutlu Türküm’ demekten rahatsız olanlarla kim ortaklık yapıyor?

Ve kim, Hizbullah kadroları ile kurulmuş parti ile sözleşme imzaladı ve bu örgütlü ilişkileri nedeniyle hapis yatmış, bu örgütün avukatlığını yapmış kişileri AK Parti listesinden vekil sıralamalarına koydu, Yüce Meclis’e taşıyacak?

Son olarak; yıllarca vatan sevdalıları, aydınlar, gazeteciler, iftira mağduru askerler Fetö konusunda uyarmasına rağmen onları dinlemeyip, oy uğruna ne istedilerse verenler kim?

Siz Ramazan günü Trabzon sokaklarında, Genel Başkanınız cami bahçesinde iftira atarken, vicdanınız sızlamadı mı?

Sözün özü; PKK, Hizbullah ve Fetö ile el ele tutuşan kim? Karşısında ise onları her zaman net dille reddeden kim?

BU İŞİN TEMİNATI VAR,  İYİ PARTİ VAR!

“Bu soruların yanıtı, ‘kim terör sevici, kim terör örgütleri ile kol kola?’ sorularının da yanıtıdır” diyen Yavuz Aydın, “İYİ Parti olarak bunlarla masada olmayız, asla olmayacağız’ dedik. Liderimiz Meral Akşener’in bunun için dünyayı yakacağını en iyi onlar bilir. Ülkemizin hassasiyetleri konusunda omurgamız hep diktir. Anayasanın ilk 4 maddesini, üniter devlet yapımızı, resmi dilimizi ve Türk vatandaşlığı tanımını tartışmaya asla açtırmayız. Bu işin teminatı  İYİ Parti var, Meral Akşener var. Türk milliyetçiliği çizgisini kendisine şiar edinmiş Yavuz Aydın var, milletvekili adaylarımız var, İYİ Parti teşkilatlarımız var, cesurlar hareketinin neferleri var. Milli güvenlik politikamız asla değişmez, bunun aksini kimse düşünmez” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.