DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2727,447
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Genç, Hakemlik Camiasının Yanında

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği dayanışma gecesine katıldı. Trabzon’a her yönüyle hizmet etme gayreti içerisinde olduğunu belirten Başkan Genç, futbola katkı sağlayan hakemlik camiasının da destekçisi olduğunu ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin düzenlediği 2023-2024 sezon sonu ‘Birlik- Beraberlik ve Dayanışma Gecesi’ne katıldı. Yoğun bir katılımın sağlandığı gecede İçişleri Bakanlığı Sudan Müşaviri Metin Alper, Trabzon Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Ali Şükrü Beldüz, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Sefer Altuntaş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem, hakemler, gözlemciler, eski Süper Lig hakemleri ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı. Buluşmayı çok kıymetli bulduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, herkesin gurur duyduğu Trabzon’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

KATKI SAĞLAMAK VAZİFEM

Salondakilere hitaben bir tarafta tecrübeli, diğer tarafta genç bir kadro olduğunu söyleyen Başkan Genç, “Dolayısıyla tecrübe paylaşımı itibariyle bu dayanışma örneğini kıymetli buluyorum. Ben, sizlerin iradesiyle Trabzon’da görev yapıyorum. Doğduğumuz, sevdiğimiz, hepimizin gurur duyduğu şehrimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Bunu yaparken bu şehirde öne çıkan, alametifarikamız olan futbol ve futbola hizmet eden hakemlik camiamız ile gözlemcilerimiz çok önemli bir kesimi oluşturuyor. Trabzon bölgesinin öne çıkması adına yapılan çalışmaları takip ediyorum. Camiamızın attığı adımlara, yapacağı faaliyetlere ben de katkı sağlamayı bir vazife olarak telaki ediyorum. O nedenle sezon başında da bütün programlarda birlikte olmaya özen gösteriyorum” dedi.

EN ÇOK TARTIŞILAN MESLEK

Kendisinin hukukçu olduğunu belirten Başkan Genç, hakem ile hakim arasındaki farktan bahsederek, “Birisi bazen saniyenin de az bir zamanında karar vermek zorundadır. Diğeri ise belki bir dosyayı iki saat, iki gün, üç gün bile inceleyerek karar vermek zorunda. Hangisinin işi zor? Tabii ki hakemin işi zor. Allah yardımcınız olsun. Kamuoyunda en çok tartışılan meslek de hakemlik. Kasıt yoksa yanılmak olabilir. Tartışmalar bir müddet sonra kişiselleşiyor. Onun için bu camianın işi zor. Futbola çok önemli katkı sağlayan bu güzide camiamızla, Trabzon’da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep beraber olacağız. Biz üzerimize düşen ne varsa onu yapma gayretinde olduk. Görev alacak hakem arkadaşlarımıza, hocalarımıza, gözlemcilerimize ve bu camianın çok kıymetli mensuplarına yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.

İLİŞKİLER GÜÇLENECEK

Trabzon Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Ali Şükrü Beldüz, “Trabzon şubesi olarak amacımız, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra hakem ve gözlemciliğin lokomotifi olan ilimizde bu tür organizasyonları artırarak ilişkilerimizi daha da güçlendirmek istiyoruz” dedi. Merkez Hakem Kurulu Üyesi Sefer Altuntaş ise, “Yolumuz uzun, tüm camiamızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GENÇ BİZİM ŞANSIMIZ

Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Türkiye’deki büyükşehir belediye başkanları arasında futbola bu kadar desteği ve ilgisi olan bir başka başkan yoktur. Başkanımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu konuda çok şanslıyız” dedi. Konuşmaların ardından plaket takdim törenine geçilirken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e spora verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.