DOLAR 32,3374
EURO 34,9652
ALTIN 2325,926
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

tha – Trabzon İl Ülkü Ocakları Başkanı Mihrab Altınışık Trabzon Gazeteciler Cemiyetine tanışma ziyaretinde bulundu.

Akçaabat İlçe Ocak Başkanı Melikşah Atasoy ve İl Ocak yöneticileri Ahmet Reha Tekdemir, Ali Hüseyinçebioğlu ile birlikte Atatürk alanındaki cemiyete gelen Altınışık, TGC Başkanı Yusuf Turgut, Başkan yardımcısı Altuğ Atalay, Başkan yardımcısı Nevzat Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Cansel Şahin ve Kenan Sarı tarafından karşılandı.

Ülkü Ocakları Başkanı Altınışık, 2018 yılının Uyuşturucu ile mücadele yılı olmasının çok önemli ve anlamlı olduğunu ifade ederek, ocak yönetimi olarak Trabzon’da uyuşturucunun önlenmesi  noktasında projeler geliştirme çabası içinde olduklarını söyledi. İçişleri Bakanı Soylu ile Trabzon emniyetinin çalışmalarına katkı vereceklerinin de altını çizdi. Mihrap Altınışık, Trabzon Gazeteciler cemiyetinin çalışmalarını da takip ettiklerini belirterek, Trabzon ve gazetecilik mesleği için geliştirilen sosyal projeler için de teşekkür etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Uyuşturucu ile mücadele konusunda TGC olarak da hassas oldukların, Valiliğin mücadele kurulunda da görev yaptıklarını aktardı. Ziyaretin anısına Altınışık, Gazeteciler Cemiyetine bir de tablo hediye etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.