DOLAR 32,5674
EURO 34,7564
ALTIN 2496,748
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO’nun iftarında Trabzon buluştu

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) düzenlediği geleneksel iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İftara Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Ayşe Sula Köseoğlu, Baro Başkanı Sibel Suiçmez, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, protokol üyeleri, TTSO’nun eski ve yeni yönetim kurulu ile meclis üyeleri, TTSO kurulları, basın mensupları ve misafirler katıldı.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, geleneksel hale gelen iftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür ederek, “İftar yemekleri uzun süre görmediğimiz dostları da yeniden görme bu anlamda birlik ve beraberliği pekiştirme adına da önemli organizasyonlar” dedi.TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ise, “Odamızın yıllardır sürdürdüğü geleneksel iftar yemeğine katılımınızdan dolayı şahsım ve meclis adına teşekkür ediyorum. İnşallah bir sonraki iftarda da eksilmeden bir arada oluruz. Kadir gecenizi de şimdiden kutluyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.