DOLAR 32,3108
EURO 35,0648
ALTIN 2278,527
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO’nun 6 önemli projesi Bakan Varank’a sunuldu

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a yürütülen projelerle ilgili bilgileri içeren dosya sundu. Bakan Varank, TTSO’nun projelerini bölge ve ülke için önemli gördüğünü belirterek, yakından takip edip sonuçlandıracağını vurguladı.

6 ÖNEMLİ PROJE

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, geçtiğimiz Perşembe günü Ankara’da görüştüğü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezisi sırasında Trabzon’da da bir araya geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na yönelik olarak yürütülen projelerle ilgili bilgiler içeren dosyayı Bakan Varank’a ileten Başkan Hacısalihoğlu, projelerin bulunduğu aşamalarla ilgili de detaylı bilgi verdi.

Başkan Hacısalihoğlu, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi, Trabzon İnovasyon Merkezi, Dijital Dönüşüm Merkezleri, OSB Tahsis Bedeli, DOKA Güdümlü Projeler ve DOKAP Teknik Rapor Desteği konularında bilgiler içeren dosyaları teslim ettik. Yürütülen bu projeler Trabzon’un Ar-Ge ve inovasyon odaklı, orta ve yüksek teknolojik üretim yapılan bir merkez olması konusunda önemli adımları içeriyor. Sayın Bakanımız projelere büyük ilgi gösterdi. Tüm konuları yakından takip edip sonuçlandıracağını vurguladı. Bu yaklaşım gelecek için bizi umutlandırmıştır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.