DOLAR 32,3673
EURO 34,9577
ALTIN 2325,384
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Özel Sporcuları Makamında Misafir Etti

tha – 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli branşlarda şampiyon olmuş veya derece elde etmiş engelli sporcularımız Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u ziyaret ettiler.

Özel Sporcular ile yakından ilgilenen Vali Yücel Yavuz, ülkemizde son yıllarda engelli vatandaşlarımızın toplumla iç içe olması için çok önemli çalışmalar yapıldığını belirtirken, bu yolda sivil toplum kuruluşlarının da daha çok bilinçlendiğini, daha çok kenetlendiklerini ve sosyal devlet anlayışıyla hayatımızda daha çok yer almalarından dolayı çok önemli başarılar elde edildiğini söyledi.

Başarılarda bilinçli anne ve babaların çok büyük rolü olduğunun altını çizen Vali Yavuz; “Engelli kardeşlerimizin başarı elde etmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Hele ki bu başarıyı, bölgesel ve hatta ulusal alanda sağlamaları ayrıca mutluluk vericidir. Bizler de bu uğurda Valilik olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Toplumumuzun ayrılmaz parçası olan engelli vatandaşlarımıza beceri kazandırılması, eğitim, istihdam, barınma ve rehabilitasyon sağlanması ve ailelerinin desteklenmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Yavuz, “Engellilerin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri, yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve kolaylaştırılması büyük önem taşımaktadır. Engelli bireylere ve ailelerine yönelik yapılan bu hizmetlerin niteliğinin artırılması, onların mutlu ve huzurlu fertler olarak kendi kendilerine yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlayacaktır” dedi.

Sporcularda elde ettikleri başarılardan Vali Yavuz’a bahsederken Vali Yavuz da  başta sporcularımız olmak üzere bu başarılarda emeği geçen antrenörlerini, ailelerini ve diğer görevlileri tebrik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.