DOLAR 32,6002
EURO 34,797
ALTIN 2494,028
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TRABZON BASINI CEMİYETİN İFTARINDA BULUŞTU

tha – Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen gelenekselleşen iftar yemeği aracılığı ile Trabzon basın ailesini bir araya geldi.

İftara, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri Ergun Ata, TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Taşkın, TRT Bölge Müdürü Sami Serdar Şişman, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Zafer Sel, TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç, BİK Trabzon Şube Müdürü Muharrem Mermertaş, OSB Müdürü Erkut Çelebi, Valilik Basın Müdürü Sami Ayan, TGC eski Başkanlarından Osman Çavuşoğlu, Beşiktaş Kulübü Medya ve İletişim Direktörü Altuğ Atalay, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcısı Osman Şişko,Vakfıkebir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Gül ve Basın Kuruluşlarının sahipleri, yayın yönetmenleri, çalışanları aileleri ile katıldılar. Nezih bir ortam olan Zorlu Grand Hotel’de düzenlenen geleneksel iftar yemeğinin ardından konuşma yapan TGC Başkanı Yusuf Turgut şunları söyledi:

Heyecanınızı Kaybetmeyin

“Çok değerli meslektaşlarım, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu genel sekreterim, önceki dönem başkanlarımız ve misafirlerimiz. Hepinize hoşgeldiniz diyorum. Trabzon basın camiası olarak bizi bir araya getiren kucaklaşmak ve paylaşmamızı sağlayan geleneksel iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki gazetecilik meslek şartları zor, ağır. Ramazan ayı yükümüzü daha da artırsa da iftarlar, sahurlar kendi içinde ayrı bir tat yaşatıyor. Önümüzdeki günlerde 24 Haziran Seçimleri sebebiyle daha yoğun bir mesai ile karşı karşıya kalacağız. Şimdiden 24 Haziran ülke ve millet için hayırlı olsun. Trabzon basını heyecanımızı hiç kaybetmeden; ilkeli, objektif tutumu sürekli olarak aynı şekilde devam etsin istiyoruz. Haberin mutfağından, en alt birimden en üst birimine kadar sevgili meslektaşlarımın ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice ramazanlar, bayramlar geçirmenizi diliyorum. Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden eski başkan ve meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, eşlerine çocuklarına sağlık diliyorum.”

İki Güzel Haber

“Bu akşam ayrıca 2 güzel haber de vermek istiyorum. İftara gelmeden önce eski başkanlarımızdan Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu aradı, tedavisinin çok güzel gittiğini ifade etti ve selam gönderdi. En kısa sürede de aramızda olmak istediğini aktardı. Diğer konu ise Nevzat Yılmaz. Başkan Yardımcımız Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ile birlikte İletişim Vakfının meslekte 50 yılını dolduranlara verilen ödüle layık görüldü. Ödülü Anadolu’da 14 kişiye verdiler. Yılmaz Ankara Gazeteciler Cemiyetinde ve vakıfta çok güzel bir konuşma yaptı ve bizi temsil etti, kendisini tebrik ediyorum. Bütün meslektaşlarımızla birlikte biriz ve beraberiz. Bu yönetim kurulumuzun üçüncü ramazanı ve iftarı. Tüm yönetim kurulu üyelerime de bu ortamı oluşturdukları için teşekkür ediyorum. Aramızda Başkan Yardımcılarımızdan Beşiktaş Kulübünün İletişim Direktörü Altuğ Atalay da var, kendisine hoş geldin diyorum. Bir not da Ahmet Külekçi kardeşimizle ilgili, onu da hem şahsım hem yönetim kurulum olarak tebrik ediyoruz. Allah bizi nice Ramazan iftar yemeklerine ve bayramlarına nasip etsin. Hoş geldiniz şeref verdiniz, saygılarımı sunuyorum.”

Yemek sonrası Davetlilerin katılımı ile bir hatıra fotoğrafı çekildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.