DOLAR 32,5688
EURO 34,7585
ALTIN 2495,607
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TOBB’NİN AKREDİTASYON EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA YENİ VERSİYON KYS EĞİTİMİ TRABZON’DA YAPILDI

tha – Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında 3. ve 8. Dönemlerde akredite olan 44 Oda/Borsa’nın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumluları, Trabzon Ticaret Borsası ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde “ISO 9001:2015 Yeni Versiyon Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi”nde Trabzon’da bir araya geldi.

Açılışa katılan Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan toplantının Trabzon’da tertiplenmesinden dolayı TOBB’ye teşekkür ederek, “Akreditasyonu önemsiyoruz. Dolayısıyla bu tür çalışmaların kurumlara değer kattığı inancındayız. “ diye konuştu.

TOBB Türk Loydu Kerim Dinçbudak tarafından verilen eğitimde; kuruluşun bağlamı, tanımları, süreç, liderlik, planlama, destek, operasyon, performans değerlendirme ve iyileştirme konuları anlatıldı.

İki gün süren eğitimde ayrıca; Sosyal Medya Uzmanı Samet Çelik tarafından katılımcılara “Kurumsal Sosyal Medya Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler” konulu bir bilgilendirme sunumu da yapıldı.

TOBB’nin 2005 yılında oda akreditasyon modeli olarak yürüttüğü çalışmalar 2008 yılında borsalarında dahil edilmesiyle model kapsamından çıkıp TOBB Oda/Borsa Akreditasyon sistemi olarak uygulanmaya başlandı. Bu sistem sayesinde Türkiye’deki Oda/Borsalar, Avrupa’daki eşdeğer Oda/Borsalar kalitesinde 5 yıldız hizmet vermektedir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.